Версія для друку
Субота, 04 березня 2023 17:27

Участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак спільно з головами територіальних громад Ковельського району, 4 березня 2023 року, в режимі онлайн  взяли участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Захід проходив під головуванням Президента України та за участі представників центральної та місцевої влади, очільників різних відомств, мерів міст, начальників військових адміністрацій, голів районних рад, голів територіальних громад усіх регіонів України.

Під час Конгресу розглянули важливі для розвитку держави питання, що стосувалися безпекової та гуманітарної ситуації на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України, також плану відновлення енергетичної інфраструктури України, зруйнованої внаслідок  терористичних атак росії і стану реалізації проектів з  відбудови об‘єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії.

Крім того, прозвучала ініціатива про створення окремого Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 374

Галерея зображень