Версія для друку
Понеділок, 08 травня 2023 10:42

8 травня, у День пам’яті та примирення, українці вшановують усіх, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни.

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вклоняємося героям, які захищали рідну землю й світ від нацизму в роки Другої світової війни, відзначаємо подвиг українського народу та його вагомий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції.

На превеликий жаль, цей день ми  зустрічаємо зі зброєю в руках, виборюючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави в двобої з російським агресором. З вдячністю й шаною згадуємо усіх, хто ціною власного життя, виявляючи героїзм, сміливість та відвагу, врятував людство від нацистського поневолення, і хто  зараз захищає цивілізований світ від збройної агресії російської федерації.  Нинішні захисники і захисниці України з честю продовжують героїчні традиції волелюбних  дідів та прадідів, визволяючи від загарбників рідну землю, свої родини,  відстоюють наше право  жити й будувати незалежну, демократичну державу.

Доземний уклін усім, хто боровся і переміг нацизм.  Велика шана і всенародна підтримка сучасним Героям, які відстоюють незалежну Українську державу,  наближають омріяну Перемогу!

З повагою

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 217