Версія для друку
Середа, 24 травня 2023 15:03

Засідання «круглого столу»

У форматі засідання «круглого столу» 24 травня 2023 року в м. Ковелі відбулась зустріч фахівців головного управління ДПС у Волинській області, начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака з представниками бізнесу та керівниками установ Ковельського району, під час якої проаналізовано стан наповнення державного і місцевих  бюджетів та  розглянуто проблемні питання, що виникають у платників при сплаті податків. На засіданні були присутні керівники та головні бухгалтери підприємств, а також посадові особи окремих установ, організацій Ковельського району.

Із вступним словом до присутніх звернулась начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. Ольга Миколаївна подякувала аграріям, підприємцям, волонтерам, які активно допомагають Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним громадянам.  Очільник району відмітила велику кількість автомобілів, військового обладнання, приладів, продуктів харчування, предметів першої необхідності, які з початку повномасштабного вторгнення  рф представниками бізнесу передано на фронт для захисників України. Спільним завданням податківців, органів влади і надалі залишається створення сприятливих умов для розвитку підприємств різних форм власності.

Під час «круглого столу» акцентовано увагу на  необхідності своєчасної сплати податків та зборів до бюджетів всіх рівнів, легального працевлаштування найманих працівників. З відповідними інформаціями виступили в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Волинській області Оксана Левчук, начальник управління оподаткування фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Волинській області Володимир Дяк.

Начальник Ковельського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Віктор Дячук проінформував про стан виконання планових надходжень по податках та зборах.

Також перед присутніми виступили начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного   внеску, податків з громадян та фізичних  осіб Олександр Котюн,  начальник Ковельського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок Алла Антонюк.

Директор Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості Ігор Приймак проінформував про можливі компенсації суб’єктам господарювання для відшкодування витрат на оплату праці найманих працівників за рахунок Фонду соціального страхування на випадок безробіття.

На завершення зустрічі було відзначено, що районна  влада, органи податкової служби завжди відкриті до конструктивного діалогу з представниками бізнесу.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 260

Галерея зображень