Версія для друку
Четвер, 31 жовтня 2019 16:17

Ковельський міськрайонний центр зайнятості сприяє розвитку підприємницьких ініціатив

Ковельський міськрайонний центр зайнятості сприяє розвитку підприємницьких ініціатив серед безробітних, залучає тих, хто виявив бажання отримати допомогу по безробіттю одноразово, до організації підприємницької діяльності. З урахуванням професійної діагностики, безробітні запрошуються до участі у семінарах, навчаються основам бізнесу відповідно до чинного законодавства. Для безробітних, які виявили бажання розпочати підприємницьку діяльність, в центрі зайнятості створений та функціонує Центр розвитку підприємництва, де 31 жовтня 2019 року відбулось засідання комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Члени комісії прийняли рішення виплатити одноразово допомогу по безробіттю шести безробітним (2 з яких – жителі району). Всі вони пройшли чотириденний тренінг з розвитку професійних навичок організований волонтерами Корпусу Миру США Amy Schow, Cassidy Cramton, Susie Qu та Colton Esplin, а сьогодні успішно захистили свої бізнес-плани.

Діяльність безробітних, які планують відкрити власну справу досить різноманітна:

виготовлення дитячих розвиваючих ігор; торгівля; надання косметологічних послуг; ремонт та технічне обслуговування електричного устаткування; організація художньої студії.

Маємо надію, що зайнявшись власною справою підприємцям-початківцям вона принесе як духовне, так і матеріальне задоволення.

Ковельський МРЦЗ

Переглядів 872

Галерея зображень