Версія для друку
П'ятниця, 08 листопада 2019 13:09

Відкритий діалог з учнями 10-11 класів ЗОШ І-ІІІ ст. с. Білин на тему: «Наркотики – шлях у безодню».

       Проблема боротьби з наркоманією дуже актуальна для нашої країни. Кількість наркозалежних осіб зростає з кожним роком, а серед них значну частину складає молодь. Щоб запобігти зазначеній проблемі у Ковельському районі відділом СССДМ, службою у справах дітей спільно з незалежним консультантом з хімічної залежності Едуардом Аксеровим провели відкритий діалог з учнями 10-11 класів ЗОШ І-ІІІ ст. с. Білин на тему: «Наркотики – шлях у безодню».

       Учні одержали елементарні знання про хворобу «наркоманія». Пан Едуард розповів молоді, що наркоманія – це не безневинна розвага чи приємне проведення часу, це хвороба, яка руйнує організм і особистість людини і призводить до смерті. Наркотики знищують в людині силу волі, його характер та інтелект, знищують почуття власної гідності, ведуть до деградації особистості. Наркотик перетворює нормальну, доброзичливу, розумну, сильну і веселу людину на егоїста, безвідповідального брехуна і злодія, слабкого і пригніченого раба.

       Молодь усвідомила перевагу здорового способу життя та здорового способу життя та зробили відповідні висновки. Директор школи Людмила Мороз вважає, що такі заходи необхідні для учнів, адже пропагують здоровий спосіб життя та попереджають проблему наркоманії. З цим погоджуються і працівники соціальних служб, бо за допомогою таких акцій намагаються попередити необдумані вчинки молоді, уберегти їх від лиха та залучити до спорту та здорового способу життя.

Відділ соціальних служб

для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів 995

Галерея зображень