Версія для друку
Вівторок, 03 грудня 2019 16:17

Відбулися урочисті збори членів організації Українського товариства сліпих до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Міжнародний день людей з інвалідністю – це не свято, це день вираження загальнолюдської поваги і любові. Актуальне питання життя суспільства - захист прав осіб із особливими фізичними потребами. Маємо забезпечити умови, аби такі люди почували себе повноправними громадянами і могли вільно реалізовувати власні потреби в освіті, культурі, повсякденному житті.

3 грудня на базі Ковельської школи мистецтв відбулися урочисті збори членів організації Українського товариства сліпих до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

В заходах взяли участь голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної державної адміністрації Аркадій Степанюк, заступник міського голови Ігор Прокопів, директор школи мистецтв Андрій Мигуля, члени територіальної первинної організації УТОС з м. Ковеля, Ковельського, Старовижівського, Турійського районів.

До присутніх з теплою промовою звернулися голова районної ради Андрій Броїло та заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, які привітали учасників заходу, висловили подяку людям з обмеженими фізичними можливостями за їх силу волі та духу.  Здорові люди повинні пам’ятати про права осіб з обмеженими можливостями, щодня сприяти їхньому повноцінному спілкуванню та допомагати долати повсякденні практичні труднощі. 

Слова підтримки і розуміння адресувала людям з особливими потребами голова Ковельської територіальної первинної організації УТОС Світлана Осійчук, яка відзначила, що влада робить все, щоб кожна людина з вадами зору могла жити й відчувати увагу та підтримку, поділилась проблемами та планами на майбутнє, які спрямовані на те, щоб незрячі інваліди могли жити достойно у нашому суспільстві.

Кращих активістів товариства було відзначено подяками, квітами та подарунками. На продовження заходу Ковельська школа мистецтв та члени організації підготували концертну програму. В залі панувала атмосфера щирості, поваги і доброзичливості.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 776

Галерея зображень