Версія для друку
Четвер, 09 січня 2020 12:17

Засідання оргкомітету з підготовки до відзначення Дня Соборності України

Засідання оргкомітету з підготовки до відзначення Дня Соборності України

9 січня поточного року під головування першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулось засідання оргкомітету з   підготовки  та відзначення в районі Дня Соборності України. Учасниками засідання були голова районної ради Андрій Броїло, керівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації. 

В ході засідання визначено перелік заходів, які заплановано провести з нагоди 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, обговорено  сценарій урочистостей, дата та місце проведення заходу.

Відтак,  22 січня 2019-го року заклад в ЗЗСО І-ІІІ ст. «Білинський ліцей» відбудеться районний тематичний захід за участі представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування,  учасників Революції Гідності, АТО/ООС, сімей загиблих учасників АТО, представників політичних формувань, громадськості та духовенства  району.

У населених пунктах району пройдуть урочисті заходи з покладанням квітів до меморіальних дошок та місць поховань учасників АТО. Окрім того, в закладах освіти району заплановано проведення тематичних уроків, інформаційних годин, інших заходів, присвячених Дню Соборності України, в закладах культури -  культурно - мистецьких та інформаційно - просвітницьких заходів, в бібліотеках - філіях - книжкових виставкок, тематичних полиць, що висвітлюють  історичні події, пов'язані з боротьбою українського народу за свою державність. У храмах району будуть відслужені молитви за мир і єдність в Україні.

Запрошуємо жителів району долучитись до відзначення пам’ятної історичної дати.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 817

Галерея зображень