Версія для друку
Понеділок, 19 жовтня 2020 15:17

Відбулося засідання постійної комісії районної ради

Сьогодні, 19 жовтня 2020 року, в залі засідань райдержадміністрації  відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно-територіальної реформи.

Участь у засіданні взяли  голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, керівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, розробники проектів рішень, працівники виконавчого апарату районної ради.

Члени комісії розглянули проєкти рішень з питань, передбачених порядком денним 37 сесії районної ради. Про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури за І півріччя 2020 року доповів керівник Ковельської місцевої прокуратури Юрій Новосад. Начальник відділу фінансів Ковельської райдержадміністрації Світлана Карпюк проінформувала про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року № 30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік». Про готовність господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років доповіла начальник управління регіонального розвитку Ковельської райдержадміністрації Лариса Білинська.

Присутні на засіданні члени комісії  взяли активну  участь в обговоренні  вищевказаних  питань та ухвалили відповідні рішення.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 522

Галерея зображень