Версія для друку
Вівторок, 13 квітня 2021 15:53

Робоча зустріч з працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації Ковельського району

13 квітня 2021 року заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман провів робочу зустріч з працівниками служби у справах дітей районної державної адміністрації Ковельського району.

В заході взяли участь, заступник начальника Ковельського районного управління поліції з превентивної діяльності підполковник поліції В’ячеслав Мартинюк,  начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського районного управління поліції Юрій Кузьмук.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик зупинився на відпрацюванні алгоритму комунікації  зі службами у справах дітей територіальних громад новоутвореного Ковельського району, проаналізував ситуацію щодо створення відповідних служб у громадах, наголосив на основних завданнях  соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

В ході зустрічі поставлено завдання не випустити з поля зору жодної дитини, яка потребує підтримки та забезпечити безпечне виховання дітей у сім’ях, й зокрема, в  умовах проведення карантинних заходів.

Начальник сектору ювенальної превенції Ковельського районного управління поліції майор поліції Юрій Кузьмук ознайомив присутніх зі змінами у законодавстві щодо відповідальності батьків за невиконання батьківських обов’язків та протиправні вчинки дітей.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 503

Галерея зображень