Версія для друку
П'ятниця, 05 листопада 2021 13:12

Вакцинація – єдиний ефективний спосіб захистити себе від COVID-19.

У зв’язку з погіршенням на Волині і Ковельщині, зокрема, епідемічної ситуації, викликаної зростанням захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19, сьогодні вкрай важливо запобігти поширенню коронавірусної інфекції серед жителів району.

Вакцинація  –  єдиний ефективний спосіб захистити себе від COVID-19. Іншої альтернативи наразі немає.  На цьому наголошувалося під час робочої поїздки заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом в Голобську та Велицьку територіальні громади.

Участь у заходах взяли начальник управління гуманітарного розвитку Ковельської райдержадміністрації Ірина Ревейчук, Голобский селищний голова Сергій Гарбарук,  Велицький сільський голова Віктор Ковальчук, керівники бюджетних установ територіальних громад.

Учасники зустрічей обговорили дотримання у закладах громад протиепідемічних заходів, карантинних норм та рівня вакцинації населення.

На превеликий жаль, пандемія COVID-19 має невтішну статистику і щодня нагадує нам про це. Слід пам’ятати, що в групі ризику знаходяться діти, люди похилого віку, а також люди з супутніми захворюваннями. На сьогоднішній день в пунктах щеплення та центрах масової вакцинації Ковельського району вакцини доступні в достатній кількості.

 «Вакцинація залишається єдиним і найдієвішим способом знизити ризики захворювання на COVID-19 та убезпечити себе від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби. Закликаю колег не знижувати темпи щеплення. А також вірю, що відповідальність і згуртованість дозволить нам повернутися до безпечного життя якнайшвидше», – наголосив Роман Кульцман.

Голови Голобської та Велицької громад  вкотре закликають жителів вакцинуватися та дотримуватися карантинних норм задля подолання чергової хвилі пандемії у регіоні.

Окремо Роман Кульцман зауважив, що райдержадміністрація завжди відкрита до діалогу та зацікавлена в якісній комунікації і висловив сподівання  щодо конструктивної співпраці з боку територіальних громад.

Цього ж дня Голобський селищний голова Сергій Гарбарук провів зустріч з представниками релігійних громад та керівниками навчальних закладів Голобської громади з  питань вакцинації та дотримання карантинних обмежень.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 438

Галерея зображень