Версія для друку
Субота, 27 листопада 2021 18:59

Місця вакцинації в Ковельському районі працювати без вихідних

Вакцинація доступна для всіх і на сьогодні для зручності ковельчан, за окремим графіком, у вихідні дні та будні дні працює у населених пунктах  району 3 центри масової вакцинації та 26 пунктів щеплень проти COVID-19.

Сьогодні, 27 листопада 2021 року,  представники  районної влади спільно з представниками органів місцевого самоврядування продовжили інспектувати роботу, у вихідні дні, пунктів щеплень у Ковельській, Ратнівській, Люблинецькій та Поворській  територіальних громадах. Побувавши у Кортеліській, Тойкутській, Люблинецькій, Поворській АЗПСМ, у яких розміщені пунктах щеплень.

У пунктах щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя. Для того, аби запобігти інфікуванню, закликаємо Ковельчан активно долучитися до вакцинації проти COVID-19.

Також на території Ратнівської територіальної громади проведено моніторингове обстеження щодо дотримання санітарно-протиепідемічних правил і норм у «Кав’ярні».  Зокрема, перевірено наявність у працівників сертифікатів про вакцинацію або інших дозвільних документів у працівників і відвідувачів,  засобів індивідуального захисту, записів у журналі реєстрації температурного скринінгу працівників, інформаційних листів, та тимчасове маркування та наявність антисептичних та дезінфікуючих засобів.

Дотримання карантинних заходів – не просто вимоги, це дієвий метод безпеки, необхідний для збереження здоров'я громадян.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 435

Галерея зображень