Версія для друку
Неділя, 28 листопада 2021 16:39

Злагодженість роботи та доступність для населення.

Злагодженість роботи та доступність для населення. За таким принципом на Ковельщині працюють центри вакцинації та пункти щеплень населення. Одні із таких, 28 листопада 2021 року на території сіл Буцинь, Велимче, Купичів, Кримне перевірили   представники  районної влади спільно з представниками органів місцевого самоврядування.

Посадовці особисто спілкувалися з медичним персоналом і відвідувачами, а разом з тим, обстежували умови, технічне забезпечення закладів і локацій, де вони облаштовані, провели моніторинг з дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Нині отримати належний захист від коронавірусної інфекції може кожен охочий, варто лише прийти до центру вакцинації чи пункту щеплень з паспортом. Тут створені всі умови, щоб люди знали, куди прийти, що саме в їхньому населеному пункті є можливість вакцинуватися. 

Загалом у районі діють 26 пунктів щеплень, 3 центри вакцинації та мобільні бригади. Імунізуватися тут можна всіма чотирма видами вакцин: AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty (Pfizer/BioNTech)  та Moderna.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 510

Галерея зображень