Версія для друку
П'ятниця, 03 грудня 2021 17:24

Робочий візит голови Ковельської  райдержадміністрації до Старовижівської територіальної  громади

Перебуваючи з робочою поїздкою у Старовижівській територіальній громаді, 3 грудня 2021 року, голова Ковельської  районної державної  адміністрації Ольга Черен взяла участь в урочистому засіданні сесії Старовижівської селищної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Засідання розпочав селищний голова Василь Камінський, який  привітав депутатський корпус та працівників виконавчого апарату селищної ради з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Василь Федорович подякував усім за злагоджену співпрацю, за прийняті рішення, завдяки яким у Старовижівській громаді вирішено чимало проблемних питань.

«Переконаний, що злагодженість дій, об’єктивність в оцінках стану справ допоможуть ефективній спільній праці заради поліпшення життя людей громади, формування у них довіри до влади і упевненості у завтрашньому дні. Це і є найважливішим завданням органів місцевого самоврядування, і я щиро сподіваюся на вашу підтримку», - зауважив голова громади.

З вітальним словом до учасників сесії звернулась очільниця Ковельського району Ольга Черен, яка подякувала за конструктивну та злагоджену роботу, відповідальність, професіоналізм та активну громадську позицію у розбудові територіальної громади.

 «Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо громад, відстоює їхні інтереси, міцного здоров’я, безмежного  щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку Старовижівської громади», - побажала Ольга Миколаївна.

         З нагоди професійного свята Ольга Черен нагородила Почесною грамотою Ковельської районної державної  адміністрації, Ковельської  районної  ради голову та колектив селищної ради.

Під час засідання сесії Василь Камінський детально прозвітував перед депутатським корпусом про рік роботи селищної ради та її виконавчих органів, також депутати затвердили офіційну символіку Старовижівської селищної ради.

Також цього дня голова Ковельської районної  державної  адміністрації Ольга Черен, ознайомилася з роботою дитячого садка «Дзвоник» у с.Буцинь Дубівської територіальної  громади, зокрема, проінспектувала роботу газової котельні закладу.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 599

Галерея зображень