Версія для друку
Неділя, 05 грудня 2021 16:16

Проінспектовано робота центу масової вакцинації населення м.Ковель у неділю

Процес вакцинування у вихідні дні  налагоджено і медики центрів та пунктів Ковельського району працюють чітко за окремим графіком для зручності населення.

Сьогодні, 5 грудня 2021 року, представниками влади району,  членами моніторингової  групи з контролю за дотриманням карантинних заходів, у час пандемії COVID-19 Ковельського району, проінспектувано  умови праці та дотримання графіку роботи у вихідні дні центру масової вакцинації, який розміщений на залізничному вокзалі м.Ковель.

Ознайомившись із доступністю послуги у центрі, поспілкувавшись з медичними працівниками та відвідувачами, перевірено наявність черг, забезпечення вакцинами, умовами та технічними можливостями місць масової вакцинації. Черг у вихідні дні немає, проте ми розраховуємо на більшу прихильність громадян до щеплень і закликаємо ковельчан активно долучитися до вакцинування від COVID-19, для цього забезпечено усі належні умови та необхідні вакцини.

 Щиро вдячні лікарям та медичним працівникам, які борються за нашу безпеку кожен день, демонструючи самопожертву і ставлячи нас, своїх пацієнтів, і суспільство на перше місце.

Також на території Ковельської територіальної громади проведено моніторингове обстеження щодо дотримання санітарно-протиепідемічних правил і норм у торговому центрі «Braun» магазинів «Книги АВС» та магазинів «Книги АВС» та «Emely». Зокрема, перевірено наявність у працівників сертифікатів про вакцинацію або інших дозвільних документів у працівників і відвідувачів,  засобів індивідуального захисту, записів у журналі реєстрації температурного скринінгу працівників, інформаційних листів, та тимчасове маркування та наявність антисептичних та дезінфікуючих засобів.

Дотримання карантинних заходів – не просто вимоги, це дієвий метод безпеки, необхідний для збереження здоров'я громадян.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 525

Галерея зображень