Версія для друку
П'ятниця, 17 грудня 2021 14:55

Представники влади привітали переможницю цьогорічного всеукраїнського радіодиктанту

Заступник голови Ковельської  райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації Ірина Ревейчук, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, 17 грудня 2021 року, завітали у НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с.Комарове, щоб привітати вчителя української мови та літератури Галину Шуру з перемогою у щорічному Всеукраїнському ХХІ -му Радіодиктанті національної єдності.

Відрадно, що наша землячка з-поміж 14,5 тис. учасників, які представили свої роботи на перевірку,  єдина не допустила жодної помилки. Це не перша участь та перемога Галини Шури у написанні радіодиктанту. У скарбниці педпагога вже є диплом за бездоганне написання 17-го Радіодиктанту національної єдності.

За перемогу у ХХІ Всеукраїнському радіодиктанті до Дня української писемності та мови, вагомий внесок у справу навчання і національно-патріотичного виховання дітей та юнацтва Ковельщини, активну громадянську позицію, вчителя української мови та літератури НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с.Комарове Ковельського району Галину Шуру нагороджено Почесною грамотою Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 355

Галерея зображень