Версія для друку
П'ятниця, 24 грудня 2021 09:29

Безпечних новорічно-різдвяних свят!

Фахівці ДСНС Ковельського району продовжують дбати про безпеку  громадян напередодні Новорічних та Різдвяних свят, зокрема 23 грудня,  працівники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області провели роз’яснювальну роботу з настоятелем храму Михайлівської релігійної громади Української православної церкви в с.Кримне, Дубечненської територіальної громади, Ковельського району, щодо заходів пожежної безпеки під час різдвяних богослужінь, задля попередження виникнення пожеж у культових спорудах під час підготовки та  проведення Новорічних та Різдвяних свят.

В ході зустрічі фахівці нагадали основи пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в зимовий період. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж в культових спорудах (церквах) та дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення релігійних свят. Також фахівці наголосили на правилах безпечного користування електричними приладами та пічним  опаленням, а також на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників, правила застосування відкритого вогню, а саме безпеку при запалюванні свічок у храмі, правила безпечної евакуації та про небезпеку, що несуть піротехнічні вироби.

По закінченні зустрічі вручили листівки на протипожежну тематику та плакати з основними правилами безпеки життєдіяльності, та ще раз нагадали про важливість інформування прихожан про заходи безпеки та їх дотримання.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 329

Галерея зображень