Версія для друку
Четвер, 20 січня 2022 15:20

На Ковельщині продовжують вакцинувати мешканців району від коронавірусної інфекції.

Пандемія COVID-19 змінила наше життя. Та ми не втрачаємо надію повернутися до подорожей без обмежень, вільних походів у театри, на стадіони, обіймів із рідними та друзями без застережень.

Завдяки вакцинації ми зможемо покласти край пандемії та відновити своє звичне життя. Жодна людина не повинна померти від хвороби, якій можна запобігти. Наявність та доступність вакцин, злагоджена робота центрів масової вакцинації та пунктів щеплень, а також свідоме рішення громадян імунізуватися – стане запорукою захисту від COVID-19.

Сьогодні, 26 грудня 2021 року, представниками влади району проінспектовано  роботу  Центру масової вакцинації у місті Любомль.

Посадовці перевірили доступність послуги у центрі вакцинації, забезпечення вакцинами, умовами та технічними можливостями місць масової вакцинації.

Щоб вберегти себе та свою родину від інфікування, потрібно зробити щеплення та дотримуватися правил карантину і особистої гігієни. Нагадуємо, що для набуття стійкого імунітету, після повторного щеплення, повинно пройти не менше двох тижнів. Звертаємося до вас не зволікати з їх здійсненням аби уберегти себе та оточуючих від цієї хвороби. Закликаємо також пояснити важливість здійснення вакцинації своїм близьким та знайомим.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 420

Галерея зображень