Версія для друку
Вівторок, 08 лютого 2022 15:38

Рятувальники взяли участь у навчанні працівників освіти діям при виникненні надзвичайних ситуацій

08 лютого у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у м. Ковелі за участі представників Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області відбулось комплексне функціональне навчання з цивільного захисту для керівників та відповідальних осіб освітніх закладів Ковельського району. Захід передбачав вивчення та засвоєння основної інформації у сфері цивільного захисту.

Зокрема працівниками методичного центру було наголошено на керівних документах у сфері цивільного захисту та їх використанні у робочій діяльності.

Працівники Ковельського районного управління розповіли про види надзвичайних ситуацій, дії у разі подання сигналу «Увага всім», правила безпечної евакуації з закладів освіти, наголосили на забезпеченні безпеки учнів у разі виникненні НС, нагадали номери екстрених служб та алгоритм оповіщення, також акцентували увагу на важливість дотримання належного стану споруд цивільного захисту та укриттів.

Під час бесіди рятувальники зокрема наголосили й на дотриманні правил пожежної безпеки закладів освіти, відповідального використання електроприладів.

Під час заходу присутнім було вручено пам’ятки з цивільного захисту та пожежної безпеки для ознайомлення та розміщення в куточку  пожежної безпеки закладів.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 339

Галерея зображень