Версія для друку
П'ятниця, 18 лютого 2022 17:24

В  Ковелі відкрили пункт екстреної медичної допомоги

Пункт базування бригад екстреної медичної допомоги комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Ковельське відділення ЕМД, 18 лютого 2022 року, відкрили по вулиці Степана Бандери, 9, м.Ковель. В приміщенні якого здійснено реконструкцію мережі опалення, водо- та електропостачання, проведено каналізацію, замінено підлогу, вікна, двері, стелю, блаштовано кабінети для медперсоналу, водіїв, санвузол, а також стоянку для карет швидкої допомоги.

Поява ще одного пункту екстреної медичної допомоги в місті значно зменшить час доїзду медиків до пацієнта, так, як основна база ЕМД знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, мікрорайон Ковель-2, що створювало труднощі з доїздом в інші частини міста, адже в екстрених ситуаціях важлива кожна хвилина, яка в окремих випадках може врятувати життя.

В офіційному відкритті пункту екстреної медичної допомоги взяв участь заступник голови Ковельської  районної державної адміністрації Роман Кульцман.

«Сьогодні це знакова подія для Ковельщин, адже відкриття пунктів ЕМД для того, щоб максимально наблизити надання екстреної медичної допомоги для населення. Більше того, цей пункт має зручне розташовання в центральній частині міста,  що дасть можливість зменшити час доїзду до пацієнтів, забезпечить своєчасну екстрену медичну допомогу жителям міста Ковеля та Ковельського району, оскільки ми чудово розуміємо, що головним покликанням медиків, які тут працюватимуть буде порятунок життя людей. Адже життя людини це найцінніший скарб, який потрібно берегти», - наголосив Роман Ярославович.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 460

Галерея зображень