Версія для друку
Вівторок, 22 лютого 2022 15:27

Безперебійна робота центрів масової вакцинації та пунктів щеплень  - на постійному контролі  районної влади 

Пандемія COVID-19 змінила наше життя. Але завдяки вакцинації ми зможемо покласти край пандемії та відновити своє звичне життя. Жодна людина не повинна померти від хвороби, якій можна запобігти. Наявність та доступність вакцин, злагоджена робота центрів масової вакцинації та пунктів щеплень, а також свідоме рішення громадян імунізуватися – стане запорукою захисту від COVID-19.

Сьогодні, 22 лютого 2022 року, заступник голови Ковельської районної  державної  адміністрації Роман Кульцман, спільно з представниками органів місцевого самоврядування, проінспектували  умови праці та дотримання графіку роботи у пункті щеплень Ратнівської територіальних громад.

Посадовці поспілкувались з медичними працівниками та відвідувачами, ознайомились із доступністю послуги у пунктах, перевірили наявність черг, забезпечення вакцинами, умовами та технічними можливостями місць масової вакцинації. Медперсонал у своїй роботі чітко дотримується відповідних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та працює щоденно в штатному режимі.

Окрім того, в населені пункти району виїжджають мобільні бригади, аби охопити щепленнями літніх мешканців, позаяк дехто з них має обмежені можливості пересування. 

Графік роботи мобільних бригад у Ковельському районі.

Пам’ятайте, вакцинація запобігає важкому перебігу коронавірусної хвороби та рятує життя!

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 311

Галерея зображень