Версія для друку
Вівторок, 03 січня 2023 17:34

Святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості»

Сьогодні, 3 січня 2023 року, в м. Ковель відбулося святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості», учасниками якого були члени громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та їх родини.

Святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості» - це свято, де оживають народні традиції та обряди наших прадідів,  повертаючи нас до своїх витоків. На цьому дійстві завжди панує особлива атмосфера, адже це народний празник, якого чекають протягом року і діти, і дорослі.

Учасники вистави підготували та відтворили святкування Різдвяних свят за народними звичаями та традиціями. І однією з найкращих традицій, якої досі дотримуються більшість українців на Різдво, є проведення часу з родиною.

Привітали усіх зі святами  та подякували  акторам та керівнику ГО “Добродія в дії” Володимиру Кравчуку перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло.  Гості зазначили, що захід є традиційним і відбувається задля збереження і відродження нематеріальної культурної спадщини, поширення українських, зокрема волинських різдвяних традицій, звичаїв та обрядів.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 272

Галерея зображень