Версія для друку
П'ятниця, 10 лютого 2023 16:22

Укріплення системи блок-постів – на контролі районної влади

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, спільно з начальником Ковельського РУП ГУНП України у Волинській області Андрієм Литвином, командиром військової частини А7063 Іваном Кучейником, начальником відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Сергієм Хомичем, 10 лютого 2023 року, провели нараду з окремими головами територіальних громад та працівниками поліції району щодо організації робіт з покращення стану обладнання блок-постів, розташованих у зоні відповідальності.

Учасники наради детально проаналізували стан блок-постів, які є в районі, а саме: стан облаштування земельних насипів, розташування бетонних блоків та перекриттів, цілісність та заміну мішків з піском. Також з головами територіальних громад визначили додатковий об’єм робіт для покращення належного стану місць несення служби та розміщення особового складу блок-постів.

Враховуючи напружену ситуацію в країні, Ольга Черен зазначила, що на сьогоднішній день ситуація контрольована, але пильності ми не втрачаємо і в разі чого ми готові дати відсіч. Щоб підвищити свою оборонну спроможність, готовність, у разі бойового конфлікту з боку країни агресора, ми з чіткою громадянською позицією, об’єднавши свої сили заради нашої безпеки,  продовжуємо облаштовувати фортифікаційні споруди, додаткові місця несення служби,  встановлюємо габіони, укриття бетонних плит та мішків з піском.

Командир військової частини А7063, наголосив, що кожен з присутніх повинен усвідомлювати свою персональну відповідальність за життя та безпеку мирних жителів і серйозно віднестися до виконання поставлених завдань. Та звернув увагу голів територіальних громад на необхідності особисто тримати ситуацію на контролі.

Ворог має знати - українці ніколи не здаються і той, хто зазіхне на нашу землю, отримає гідну відповідь. Наша сила – в єдності! Разом до Перемоги!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 332

Галерея зображень