Версія для друку
Середа, 22 березня 2023 18:51

Охочі приєднатися до бригад «Гвардії наступу» робіть свій вибір уже сьогодні!

Захист територіальної цілісності ‒ спільний обов’язок кожного громадянина. Готовність кожного українця чинити опір є важливим фактором стримування російської агресії. На сьогодні наш кордон непорушний і під надійним захистом. Ось уже рік цей спокій нам гарантують військові, які щоденно несуть службу та захищають нас. Але щоб повністю вигнати окупантів зі своєї країни, нам також потрібно готуватись ретельно, а значить – постійно посилювати сили оборони. Саме тому в Україні стартував проєкт «Гвардія наступу», який має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території нашої держави.

22 березня 2023 року, в Колодяжненській, Голобській та Велицькій територіальних громадах Ковельського району, представники штурмових бригад провели інформаційні зустрічі з патріотично налаштованими та вмотивованими громадянами Ковельського району, які виявили бажання долучитися до штурмових бригад «Гвардії наступу».

Нагадуємо, «Гвардія наступу» – це вісім штурмових бригад МВС України, шість з яких створюються в складі Національної гвардії України й по одній бригаді – в складі Національної поліції та Державної прикордонної служби це - «Лють», «Червона калина», «Буревій», «Спартан», «Азов», «Кара-Даг», «Сталевий кордон», «Рубіж».

Усім, хто прагне наблизити нашу Перемогу та стати бійцем «Гвардії наступу», слід звернутись у ЦНАП м.Ковель по вул. Незалежності, 73. Також можна подати відповідну анкету онлайн на сайті «Гвардія наступу» (storm.mvs.gov.ua), отримати консультацію на гарячій лінії «Гвардії наступу» за номером: 0800 100 020.

Час повертати своє! Не спостерігай, дій! Разом до Перемоги!

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 267

Галерея зображень