Версія для друку
Вівторок, 11 квітня 2023 12:50

Оперативна нарада

Сьогодні, 11 квітня 2023 року, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. В нараді взяв участь заступник голови районної ради Андрій Броїло.

Про виконання місцевих бюджетів Ковельського району у І кварталі 2023 року проінформувала начальник управління фінансів районної державної адміністрації Світлана Карпюк.

Світлана Семенівна зазначила, що за І квартал до бюджетів територіальних громад району надійшло 393,7 млн. грн., що становить 130,4% або понад план надійшло 91,9 млн. грн. Доходи територіальних громад, в порівнянні з відповідним періодом минулого року, зросли на 31,2% або на 93,6 млн.грн.

Начальник управління регіонального розвитку районної державної адміністрації Віталій Сарапін доповів про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років. Посадовець зазначив, що видано розпорядження начальника Ковельської районної військової адміністрації від 10 квітня 2023 року № 73 «Про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років».

Розпорядчим документом зобов’язано структурні підрозділи районної державної адміністрації та рекомендовано установам, організаціям, підприємствам, виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад району завершити опалювальний сезон 2022-2023 років 11 квітня 2023 року, в установленому порядку забезпечити оплату за спожиті енергоносії.

Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

В підсумку наради Ольна Черен ознайомила учасників наради із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі цього тижня, а також закликала максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 305

Галерея зображень