Версія для друку
Середа, 31 травня 2023 10:27

Здобута перемога командою місцевого самоврядування Ковельського району

У Луцьку, на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, 30 травня 2023 року, пройшла обласна Спартакіада за участю депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, за підсумками якої буде сформована збірна команда, яка у червні представлятиме Волинську область у Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів Верховної ради України, обласних об’єднаних територіальних громад, міських, сільських та селищних рад.

У фінальних змаганнях обласної самоврядної спартакіади взяла участь збірна команда місцевого самоврядування Ковельського району на чолі з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком. Депутати змагалися у таких дисциплінах: футзал, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи.

За результатами участі в усіх видах спорту у загальнокомандній першості перемогу виборола команда місцевого самоврядування Ковельського району, друге місце посіла збірна Володимирського, а третє - Камінь-Каширського району.

Бажаємо команді Ковельського району успіхів на Всеукраїнській спартакіаді.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 175

Галерея зображень