Версія для друку
Четвер, 01 червня 2023 15:33

Родини чекають своїх захисників з Перемогою

Щороку першого червня світ відзначає день захисту дітей. Але, на жаль, у  2023 році він проходить в умовах повномасштабної війни, яка  торкнулася життя кожного маленького українця. Тому дорослим особливо важливо підтримати та захистити своїх дітей, адже кожна дитина заслуговує на щасливе та безпечне дитинство у вільній та мирній Україні.

Сьогодні, 1 червня 2023 року, у Міжнародний день захисту дітей, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен спільно з Ратнівським селищним головою Віталієм Біруком та старостою Здомишельського старостинського округу Людмилою Чернус відвідали сім’ю захисників, які боронять кордон рідної України від російського агресора, а їхні дружини вдома виховують майбутнє покоління та чекають своїх Героїв! На захист Вітчизни з цієї сім’ї стали батько та чоловіки двох доньок,  один з яких на даний час рахується зниклим безвісти.

«Цілодобово наші військові дають відсіч ворогу, щоб українці мали щасливе майбутнє. Поки захисники та захисниці гідно боронять українську землю від російського агресора, ми маємо підтримувати їхні сім’ї», - наголосила Ольга Черен, та подякувала родині військовослужбовців за мужніх та відважних захисників, які наближають нашу Перемогу!

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

 

Переглядів 271

Галерея зображень