Версія для друку
Понеділок, 22 січня 2024 11:36

Участь у благодійному аукціоні на підтримку прикордонників Волині

Начальник Ковельської районної військової адміністрації та понад 30 представників бізнесу Ковельщини взяли участь у благодійному аукціоні «Велика Волинська стіна», що відбувся на минулому тижні в обласному центрі Волині  за підтримки   Волинської обласної військової адміністрації, Волинської обласної ради, Волинської торгово-промислової палати, благодійного фонду «Волинь - 2014», ГО «Агенція міжнародної співпраці».

Під час заходу було розіграно кілька десятків лотів, зокрема військові трофеї та футбольні лоти, передані зірками українського і світового футболу. Отримані кошти в сумі близько 10 млн.грн. будуть спрямовані на  укріплення державного кордону в межах Волинської області, закупівлю необхідного майна для прикордонників 6 прикордонного Волинського загону, які виконують завдання у зоні бойових дій, а також для  оздоровлення дітей загиблих прикордонників Волині.

Значну суму в ході аукціону передали прикордонникам представники бізнесу Ковельського району, які з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну надають відчутну фінансову та матеріально-технічну підтримку для зміцнення держкордону.

Начальник 6 прикордонного Волинського загону вручив нагороди Державної прикордонної служби України  представникам влади і учасникам заходу   за сприяння посиленню бойової готовності прикордонних підрозділів, подякував усім, хто  в черговий   раз долучився до благородної справи задля наближення Перемоги України.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 186

Галерея зображень