Версія для друку
Четвер, 14 березня 2024 16:45

Заходи з нагоди Дня українського добровольця

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань 14 березня 2024 року у м. Ковелі  відбулися заходи з нагоди Дня українського добровольця за участі Ковельського міського голови, першого заступника голови Ковельської районної державної адміністрації, заступника голови Ковельської районної ради, добровольців, військовослужбовців, ліцеїстів, духовенства та громадськості.

Вкрай важливим сьогодні є збереження світлої пам'яті про героїв-добровольців, адже поки жива пам'ять про тих, хто зробив перший мужній крок на захист України в тяжкий для неї час, хто віддав найцінніше – своє життя, доти не згасне воля до боротьби за наше майбутнє, майбутнє наших дітей.

Заступник начальника територіального центру - начальник мобілізаційного відділення Ковельського РТЦК та СП за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі вручив окремим сім’ям загиблих Героїв (посмертно) орден «За мужність ІІІ ступеня» .

Священики ПЦУ відслужили панахиду, на завершення заходу учасники вшанували хвилиною мовчання  полеглих Героїв, поклали квіти до пам’ятника “Борцям за волю України” і меморіальної стели пам'яті загиблим землякам та Героям Небесної Сотні.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 142

Галерея зображень