Версія для друку
Понеділок, 16 січня 2023 15:53

На контролі – дотримання законодавчих гарантій в оплаті праці

Питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств району перебуває на постійному контролі в Ковельській районній державній адміністрації.

16 січня 2023 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Галини Коляди, відбулося чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат працівникам підприємств, установ та організацій району.

Голова комісії – Галина Степанівна Коляда ознайомила присутніх з порядком денним засідання та спільно з заступником начальника відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Волинській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Наталею Ганею проінформували учасників засідання про заборгованість із виплати заробітної плати підприємств Ковельського району.

Також в районі також триває робота із детінізації виплати заробітної плати. Про це йшлося сьогодні на черговому засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

У ході засідання проведено аналіз заборгованості з виплати заробітної плати та заслухано  начальника Ковельського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування  фізичних осіб Головного управління Державної податкової служби у Волинській області Віктора Дячука, який  зазначив, що працівниками податкової служби постійно проводяться заходи з виплати заробітних плат у розмірі, встановленому законодавством і на сьогодні ми спостерігаємо позитивну динаміку зростання надходжень податку на доходи фізичних осіб.

За підсумками засідань були прийняті узгоджені рішення, спрямовані на усунення недоліків.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

        

Переглядів 248

Галерея зображень