20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулася оперативна нарада
    Понеділок, 16 вересня 2019 13:05

    Відбулася оперативна нарада

    Відбулася оперативна нарада

    16 вересня 2019 року щотижневу оперативну нараду з начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ та організацій району провів перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман. До роботи в нараді долучились голова районної ради Андрій Броїло та заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський.

    Про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації доповідав начальник Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік. Посадовець повідомив про пожежу господарського будинку, яка сталася в с. Поповичі. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. В селі Уховецьк через дитячі пустощі з вогнем було знищено 3 тони сіна, а в селі Поворськ по причині необережного поводження з вогнем невстановленої особи - загорання торфу.

    Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович доповіла про стан фінансування соціальних виплат. Загалом профінансовані державні соціальні допомоги у розмірі 7 млн. 799,624 тис. грн., фінансуються будинок сімейного типу та прийомні сім'ї у розмірі 98,390 тис. грн., профінансовані субсидії і пільги на придбання твердого палива та скрапленого газу – 239,1 тис. грн., пільги на придбання природного газу – 61,1 тис. грн.

    Про стан підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років проінформував начальник відділу економіки, інвестицій та розвитку інфраструктури управління регіонального розвитку райдержадміністрації Юрій Пашинський. Посадовець повідомив, що відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 08 квітня 2019 року №68 "Про закінчення опалювального сезону 2018-2019 років" в районі була розпочата підготовка господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року, згідно затвердженого плану. Керівників бюджетних установ і організацій району було зобов’язано та рекомендовано сільським, селищним головам вжити ряд заходів по підготовці до опалювального сезону. Під час підготовки до осінньо-зимового періоду основна робота спрямовується на забезпечення безперебійної та безаварійної роботи котелень та паливних, здійснення заходів із енергозбереження тощо. Відділами освіти та культури райдержадміністрації, Ковельським МТМО та об’єднаними територіальними громадами району забезпечено проведення поточних ремонтів відповідних бюджетних установ, профілактичних ремонтів приміщень котелень і паливних, теплотехнічного обладнання. Станом 13.09.2019 року відділом освіти райдержадміністрації та об’єднаними територіальними громадами 100 % забезпечено підготовку загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів, закладів охорони здоров’я. Відділом освіти райдержадміністрації забезпечено стовідсоткову наявність твердого палива: торфобрикету (421 тонн), дров (525 куб.м). По закладах охорони здоров’я району заплановано закупити 278 куб.м дров (наразі проводиться самозаготівля) та 177 тонн торфобрикету (будуть завезені після завершення процедури державної закупівлі). Реалізовані енергозберігаючі заходи в двох закладах бюджетної сфери, а саме: проведено реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Облапи та ЗОШ І-ІІІ с. Уховецьк. В стадії завершення роботи з реконструкції (тепломодернізації огороджуючих конструкцій) ЗОШ І-ІІІ с. Підріжжя та НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія" смт Голоби, утеплення фасаду будівлі дошкільного навчального закладу «Веселка» в с. Зелена, капітального ремонту шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Старі Кошари.

    Підприємствами житлово-комунального господарства району: Люблинецьким КП "Екокомунсервіс" та Голобським КП "Наше селище" підготовлено 49 багатоквартирних будинків із 54 запланованих, що становить 91%. Під час підготовки до осінньо-зимового періоду особлива увага приділяється дорожній інфраструктурі району, яку обслуговують дві філії державного підприємства «Волинський облавтодор»: «Ковельський автодор» та «Ковельська дорожньо-експлуатаційна дільниця». Для забезпечення зимового утримання доріг загального користування на території Ковельського району по філії «Ковельський автодор» ДП «Волинський облавтодор» заплановано заготовити 70 тонн технічної солі та 2000 тонн ґрунту піщаного для приготування протиожеледної суміші.

    В ході роботи наради Роман Кульцман озвучив низку завдань для керівників управлінь та відділів, ознайомив із запланованими заходами на поточний тиждень, закликав усіх до активної участі в них та побажав посадовцям вдалого і результативного робочого дня та тижня загалом.

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

    Переглядів 993

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua