20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Свято, яке стосується кожного з нас
    П'ятниця, 25 жовтня 2019 10:28

    Свято, яке стосується кожного з нас

    У прекрасну, щедру на земні дари осінню пору, в останню неділю жовтня, відзначають своє про­фесійне свято працівники автомобільного транс­порту і дорожнього господарства. Це свято об'єднує водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інже­нерно-технічних пра­ців­ників, керівників під­приємств і підрозділів автомобільного транс­порту, приватних під­приємців, зайнятих автомобільними переве­зеннями пасажирів та вантажів, професіоналів та автолюбителів.

    Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства, життєдіяльність населених пунктів нашого краю. А День автомобіліста і дорожника – хороший привід висловити щирі слова вдячності за їх щоденну клопітку працю. Ви докладаєте максимум зусиль для належної експлуатації та утримання в доброму стані транспортних артерій, якісного обслуго­вування жителів нашого краю, створення безпечних та комфортних умов для всіх учасників дорожнього руху. Від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша нелегка та відповідальна праця заслу­говує поваги.

    Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов'язують наш район з іншими регіонами нашої держави та сусідніми країнами, що мають загально-європейське, національне та регіональне значення. З метою забезпечення безперебійного транспортного сполучення на території Ковельського району значна увага приділялась утриманню та ремонту доріг, з кожним роком збільшується кількість відремонтованих автошляхів, що стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку краю.

    Основними підприєм­ствами, які обслуговують дорожню інфраструктуру Ковельського району, є дві філії дочірнього підприємства "Волинський облавтодор" Державної акціонерної компанії "Автомобільні дороги України": філія "Ковельський автодор" (керівник – Денисюк Роман Михайлович) та філія "Ковель­ська дорожньо-експлуатаційна дільниця" (керівник – Мисюк Зіновій Іванович).

    Філія "Ковельський автодор" обслуговує 415,3 км доріг загального користування, розташованих на території Ковельського району, з них 41,1 км територіальної дороги Т-03-11, що сполучає міста Ковель та Камінь-Каширський і слугує під'їзною дорогою до сіл Любитів, Рокитниця, Білашів, Грушівка, Купичів, та 374,2 км доріг місцевого значення.

    Філія "Ковельська дорож­ньо-експлуатаційна дільниця" має на обслуговуючому балансі дороги державного значення, протяжність яких в межах Ковельського району становить 90,6 км. Це автодороги міжнародного значення М-07 "Київ-Ковель-Ягодин" та М-19 "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече".

    Також на території Ковель­ського району 9,4 км авто­мобільної дороги між­народного значення М-07 "Київ-Ковель-Ягодин" обслу­говує філія "Маневицька дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор" та 2,1 км дороги регіонального значення Р-15 "Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква" – ПрАТ "Ковельське шляхово-будівельне управлі­ння №63".

    Вагомий внесок у будівництво, відновлення та підтримання в належному стані дорожньої інфра­структури Ковельщини здійснює ТзОВ "Ідея". Підприємство має професійну техніку та обладнання, застосовує сучасні методи ремонту доріг, та головне – тут працює справжня команда професіоналів.

    Так, у 2019 році дорожніми організаціями відремонтовано найбільш проблемні ділянки доріг загального користування місцевого значення, а саме: між селами Жмудче – Велицьк, в межах сіл Солотвин та Козлиничі, зроблено ямковий ремонт окремих ділянок доріг: Мирин – Мельниця – Бруховичі, Жмудче – Поповичі, Великий Порськ – Свидники, Кругель – Нові Кошари, Арсеновичі – Угли, Облапи – Доротище, Воля-Любитівська – Дроздні – Гончий Брід, Білин – Скулин – Ломачанка – Черемошне, Заячівка – Озерне – Ситовичі – Підріжжя, Кашівка – Угли, Колодниця – Білин, Мар'янівка – Радошин, Скулин – Стеблі, Будище – Колодяжне, під'їзних доріг до сіл Бахів та Волошки.

    Також протягом року виконуються значні обсяги робіт з експлуатаційного утримання доріг загального користування, а саме: зимове утримання доріг (очищення від снігу, посипання проти­ожеледними матеріалами, виготовлення, встановлення та демонтаж снігозатримуючих щитів тощо), аварійні роботи з ліквідації пошкоджень, руйнувань і деформацій покриття проїзної частини окремих ділянок доріг, ліквідацію незначних руйнувань земляного полотна, догляд за водовідвідними спорудами, утримання та приведення в належний стан автобусних зупинок, органі­зацію та безпеку дорожнього руху, прибирання проїзної частини та смуги відводу доріг, ліквідацію чагарникової парості та ін.

    Транспорт – одна з найго­ловніших сфер матеріального виробництва, що здійснює зв'язок між виробництвом та споживанням, між про­мисло­вістю і сільським господар­ством, забезпечує економічні зв'язки між окремими країнами та потребу населення в усіх видах перевезень. Суб'єкти господарювання району (на договірних умовах) залучаються до надання послуг з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах. В районі діє 48 приміських автобусних маршрутів. Щоденно при­міськими автобусними маршрутами загального користування здійснюється 375 оборотних рейсів. Транспортним сполученням охоплено 90 населених пунктів району. Приміські маршрути обслуговують 3 юридичні особи, а саме: ТзОВ "Галактика-Авто" (директор – Корсак Сергій Степанович); ТзДВ "АТП 10706" (керівник Васковець Василь Олексійович); ТзОВ "Бізнес-рейс" (керівник М'якота Петро Іванович).

    Найвагомішою часткою є діяльність підприємців-перевізників – 18 фізичних осіб-підприємців, зокрема: Буднік Ольга Степанівна, Стельмах Сергій Мико­лайович, Войтенко Віктор Миколайович, Дручик Андрій Степанович, Криса Володимир Якович, Мацюк Володимир Андрійович, Місюра Іван Іванович, Осадчук Леонід Васильович, Пятенко Воло­димир Микитович, Рацька Людмила Ростиславівна, Рибчук Василь Нестерович, Смаль Сергій Степанович, Токар Євгеній Федорович, Троць Федір Стасійович, Шевчик Віктор Васильович, Ягодинець Петро Степанович, Гоцик Ігор Іванович, Фелось Ігор Вікторович.

    Варто зазначити, що підприємцям-перевізникам та водіям, котрі працюють на приміських автобусних марш­рутах притаманні по­чуття високого грома­дян­ського обов'язку та вірного служіння людям. Тож щира вдячність усім і кожному особисто за нелегку, але таку відповідальну працю.

    З професійним святом щирі вітання адресуємо водіям шкільних автобусів, саме вони підвозять дітей, котрі навчаються в опорних освітніх закладах та інших загально­освітніх школах району. Тож на Ковельщині щоденно курсує 12 шкільних автобусів, котрі підвозять до 23 відсотків школярів від загальної їх кількості.

    Окрім пасажирських перевезень, активно працюють автотранспортні підприємства, що перевозять вантажі. Відтак, у 2019 році перевезено 38 тис. тонн вантажів, що на 26,7 відсотків більше від обсягів відповідного періоду 2018 року. Вонтажооборот зріс на 1,8 % і становить 52, 8 млн. ткм.

    Ми впевнені, що авто­дорожники та автомобілісти району й надалі працю­ватимуть для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень.

    Тож бажаємо всім праців­никам автомобільного транспорту та дорожнього господарства району щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров'я, подальшої успішної та безаварійної роботи і зеленої вулиці на життєвих та автомобільних шляхах! Нехай дорога буде легкою, а вдома завжди чекають рідні і близькі!

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

    політики апарату райдержадміністрації

    Управління регіонального розвитку райдержадміністрації

    Переглядів 1095
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua