24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Участь в обласній оперативній нараді
    Вівторок, 10 грудня 2019 17:19

    Участь в обласній оперативній нараді

    Про підсумки виконання бюджету області за 11 місяців 2019 року і про проект обласного бюджетна на 2020 рік та щодо  готовності дорожнього господарства до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2019-2020 років говорили сьогодні, 10 грудня 2019 року, на оперативній нараді у голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка. За посередництвом відеозв’язку учасниками наради від Ковельського району були перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, керівники селищних, сільських рад, зокрема, об’єднаних територіальних громад, окремі представники структурних підрозділів райдержадміністрації та центральних органів державної виконавчої влади та дорожніх організацій району.

    На початку роботи учасники оперативної наради хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять військовослужбовців 14 ОМБР, котрі загинули при виконанні бойових завдань у районі с.Золоте Луганської області.

    Імена Героїв: Войтович Андрій Володимирович (1990 р.н.), уродженець с. Квітневе Рожищенського району та Сирота Сергій Миколайович (1997 р.н.), який до призову був зареєстрований в с. Щурин Рожищенського району.

    Під час розгляду питань порядку денного Ігор Никитюк, директор департаменту фінансів облдержадміністрації повідомив, що до загального фонду місцевих бюджетів області за 11 місяців 2019 року надійшло 4,5 млрд гривень власних доходів, що становить 104,7 відсотка до запланованого, понад план отримано 201 млн гривень. Обласний бюджет виконаний на 100,1 %, понад план надійшло 509,3 тис. гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 610,7 млн гривень. Ігор Никитюк також розповів, що виконані усі бюджети міст обласного значення, зведені бюджети районів та об’єднаних територіальних громад, крім бюджетів Гіркополонківської, Дубівської і Поворської об’єднаних громад.

    Станом на 01 грудня 2019 року від перевиконання місцевих бюджетів понад 105 відсотків у 182-х місцевих бюджетах області отримано додатковий фінансовий ресурс у загальному обсязі 174,3 млн гривень, – розповів посадовець.

    Про підсумки виконання бюджету області за 11 місяці 2019 року, розповів в.о. начальника Головного управління ДПС і Волинській області Сергій Кондратюк. За його словами, за 11 місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів зібрано 7,6 млрд гривень платежів. Це на 19.6 % більше минулорічних показників. Доведені для області показники виконанні 103,6 %. Основними джерелами надходжень до місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб та військовового збору, надходження від заготівлі другорядних лісових ресурсів.

    Щодо проєктування обласного бюджету на 2020 рік, Ігор Никитюк розповів, що очікуване перевиконання планових показників з власними доходами є підґрунтям для забезпечення належного формування проєктів місцевих бюджетів на 2020 рік, їх вчасного затвердження та ефективного виконання. Відповідно до вимог статті 77 Бюджетного кодексу України місцеві бюджети на 2020 рік мають бути затверджені відповідними органами місцевого самоврядування до 25 грудня цього року (включно). Недотримання строків прийняття місцевих бюджетів відповідно до вимог чинного бюджетного законодавства є бюджетним правопорушенням, – пояснив Ігор Миколайович. – Місцеві бюджети на 2020 рік мають ґрунтуватись на основних показниках соціально-економічного розвитку, визначених на державному рівні.

    В цілому місцеві бюджети області у наступному році мають отримати з державного бюджету 4,8 млрд грн, що лише на 0,3 відсотка менше, ніж у 2019 році. З урахуванням нерозподіленої при затвердженні державного бюджету значної частини трансфертів, очікується, що фінансові ресурси, які передаються з державного бюджету місцевим бюджетам області, у ході виконання державного бюджету на 2020 рік будуть збільшуватись.

    В рамках наради начальник Служби автомобільних дорог у Волинській області Анатолій Посполітак та т.в.о. начальника департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віктор Довгополюк інформували  учасників наради про готовность дорожнього господарства до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2019-2020 років. Відтак, автошляхи області готові до зимового періоду.

     

    Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

    політики апарату райдержадміністрації

    Переглядів 754
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua