26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась щотижнева оперативна нарада
    Понеділок, 20 січня 2020 14:49

    Відбулась щотижнева оперативна нарада

    Сьогодні, 20 січня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій. В роботі наради взяли участь: голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський.

    В ході наради заступник  начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Олександр Дерев’янчук повідомив, що 13 січня  в селищі Голоби горіла дерев’яна господарська будівля, розміром 5х8, крита шифером, вогнем знищено повністю перекриття, стіни на площі 35 м2. Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.

    Начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук’янова проінформувала, що протягом минулого року на території Ковельського району реалізація інвестиційних проєктів здійснювалась за рахунок різних джерел фінансування: коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам за різними напрямками та бюджетними програмами, а також місцевих бюджетів.

    Загалом, для реалізації інвестиційних проєктів, спрямованих на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів соціальної інфраструктури на території Ковельського району, у 2019 році залучено 53,2 млн. грн., з них 45,4 млн. грн. - кошти державного бюджету та 7,8 млн. грн. - кошти місцевих бюджетів. Більш детальна інформація з даного питання –  в окремому повідомленні сайту.

    Начальник Ковельського міськрайонного управління Держпродспоживслужби Микола Король доповів про стан епізоотичної ситуації на території району. Микола Петрович у своєму виступі зазнчив, що

    10 січня 2020 року при вірусологічному дослідженні  патматеріалу   від трупа собаки, що належав жителю села Поворськ, було встановлено сказ.  Рішенням   державної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації запроваджено карантинні обмеження  в неблагополучному по сказу тварин населеному  пункті с.Поворськ, затверджено  план комплексних заходів щодо ліквідації даного захворювання. Спеціалістами державної служби ветеринарної медицини проведено подвірний обхід для проведення вакцинації невакцинованих сприйнятливих  до захворювання  тварин. Медичною службою здійснюються профілактичні заходи з власником тварини, який мав з нею контакт.

    Також посадовець відмітив, що протягом поточного року в сусідніх з Україною  державах (республіка Польща, Словаччинна та  Угорщина) зареєстровано патогенний грип птиці, яке призводить до суттєвих економічних збитків. Існує реальна загроза занесення даного захворювання на територію України  через міграцію перелітних водоплавних птахів. Спеціалістами державної ветеринарної медицини району ведеться постійний контроль та спостереження за клінічним станом птиці у приватному секторі. Проводяться моніторингові дослідження крові вакцинованої  птиці на напруженість імунітету та дослідження дикої синантропної птиці на пораженість збудником високопатогенного грипу птиці, вакцинація домашньої птиці проти хвороби Ньюкасла. Ведеться роз’яснювальна робота серед населення району та користувачів мисливських угідь щодо профілактики грипу птиці.

    Про стен епідемічної ситуації на території району проінформувала завідувач Ковельського міськрайонного відділу Державної установи "Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" Людмила Маляр.

    Посадовець відмітила, що в цілому в Україні зафіксовано широке географічне поширення грипу. Інтенсивний показник  захворюваності на грип та ГРВІ щотижнево зростає. З жовтня 2019 року до 02 тижня 2020 року перехворіло понад 2 млн. осіб. На сьогодні рівень епідемічної активності грипом та ГРВІ п Ковельському району знаходиться на передепідемічному рівні. З початку 2020 року з приводу ГРВІ за медичною допомогою звернулось 894 особи. За минулий тиждень з приводу ГРВІ звернулось 325 осіб, з них 201 це діти до 17 років. Показник захворюваності за попередній тиждень на 52,7% менший рівня епідемічного порогу.

    В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходам суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них представників райдержадміністрації та районної ради, закликав представників райдержадміністрації максимально спрацювати над вирішення поставлених завдань та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

    Сектор організаційної та інформаційної

     діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 811
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua