04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулась оперативна нарада
    Понеділок, 05 жовтня 2020 10:15

    Відбулась оперативна нарада

    Сьогодні, 5 жовтня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

    Про стан епідемічної ситуації на території району, випадків захворювання COVID-19 доповіла завідувач Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи "Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" Людмила Маляр.  Посадовець зазначила, що станом на 2 жовтня 2020 року в Ковельському районі зареєстровано 337 ймовірних випадків захворювання на COVID-19, з них 117 лабораторно підтверджених випадків захворювання COVID-19. Одужало 98 осіб. Продовжують хворіти 16 осіб (в період з 25.09.2020 по 02.10.2020 включно зареєстровано 12 випадків захворювання коронавірусом). З них 1 сімейний спалах у с. Козлиничі,  де захворіло 3 особи; 2 пенсіонери (смт Люблинець, с. Поповичі); 3 вчителя, 2 медичних працівники; 1 залізничник, 1 працівник дошкільного навчального закладу у м. Ковель. По населених пунктах на сьогодні хворіють: смт Люблинець – 4 особи: с. Козлиничі – 3 особи; села Дубова, Тойкут, Облапи, Воля Ковельська, Ситовичі, Черкаси, Зелена, Білин, Старі Кошари по 1 випадку. Показник захворюваності складає 54,5 на 100 тис. населення, що перевищує базовий рівень захворюваності на 100 тис. населення у 1,4 рази та відноситься до "жовтого" рівня небезпеки у відповідності до Постанови КМУ №848 від 16.09.2020 р. По всім випадкам встановлене, і в разі необхідності, розширене коло контактних осіб. Підготовлені і надіслані листи в поліцію та в центри ПМСД для організації медичного спостереження та контролю самоізоляції. Лікарями епідеміологами щоденно аналізуються екстрені повідомлення про ймовірні випадки захворювання. З метою недопущення поширення захворюваності, оперативно направляються повідомлення та пропозиції щодо посилення протиепідемічних заходів за місцем роботи.

    Начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації Жанна Лук'янова доповіла   про готовність господарства та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Посадовець відмітила, що підготовка господарства району до сталого функціонування в осінньо-зимовий період є одним з важливих питань, які перебувають на контролі органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій.  У районі, включаючи ОТГ, функціонує 56 котелень та паливних, які обслуговують об’єкти соціальної сфери (не враховуючи котли, що класифікуються як побутові), з них газових – 15 одиниць, твердопаливних – 40 одиниць та 1 електрична. Дві котельні  навчальних закладів: ЗЗСО І-ІІІ ст. «Зеленський ліцей» в с. Зелена, ОНЗ «Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ст.» та ДНЗ «Калинонька» в смт Люблинець надано в оренду ТОВ «Бренвель» для надання послуг з теплопостачання цим закладам. Керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, бюджетних установ та організацій району, селищними, сільськими радами вжито ряд заходів по підготовці підпорядкованих їм установ до опалювального сезону. Відділом освіти райдержадміністрації спільно із спеціалістами ТОВ «Волинь-Кальвіс» проведено обстеження котельного обладнання в підпорядкованих навчальних закладах та здійснено поточні ремонти твердопаливних котлів, зокрема замінено зношені деталі та запчастини.

    Згідно тендерних процедур проведено закупівлю твердого палива на опалювальний сезон відповідно до технологічних потреб закладів освіти, а саме: закуплено 480 тонн торфобрикету та 570 куб. м паливних дров, що становить 100% від запланованих обсягів.

    Сектором культури, молоді та спорту райдержадміністрації зроблено поточний ремонт даху бібліотеки-філії №2, що знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. Мечнікова, 2;  проведено повірку газосигналізаторів в  районній бібліотеці для дітей та бібліотеці-філії с. Доротище.

    Щоб своєчасно розпочати опалювальний сезон, заклади культури в достатній кількості забезпечені твердим паливом. Для будинків культури, клубів та сільських бібліотек, розміщених на території сільських рад району, які не ввійшли в ОТГ, заготовлено 44 куб. м паливних дров (100% від запланованих обсягів) та 28 тонн торфобрикету із 33,5 тонн запланованих (84% від запланованих обсягів). До 15.10.2020 року планується завершити поставку торфобрикету до решти закладів.

    Ковельським МТМО здійснено повірку газосигналізаторів в закладах охорони здоров’я району, проведено процедуру закупівлі та завезено в заклади торфобрикет в кількості 164 тонни, оголошено закупівлю для поставки дров паливних в кількості 137 куб. м.

    За інформацією комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради», у відділенні соціальної допомоги вдома на обслуговуванні перебуває 98 осіб, що проживають на території сільських рад району, які не ввійшли в ОТГ. Станом на 01.10.2020 року одинокі та самотньо проживаючі громадяни, які отримують соціальні послугу догляд вдома, повністю забезпечені твердим паливом на опалювальний період 2020-2021 років.

    З початку 2020 року реалізовано один енергозберігаючий захід в бюджетній сфері району, а саме утеплено фасад будівлі ОНЗ «Люблинецька ЗОШ І-ІІІ ст. Люблинецької селищної ради Волинської області». Будівельні роботи на об’єкті були розпочаті ще у 2019 році та завершені до початку навчального року. Наразі проводиться капітальний ремонт Скулинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що передбачає утеплення фасаду будівлі, перекриття шатрової покрівлі, заміну підлоги, вхідних та внутрішніх дверей та віконних блоків на енергозберігаючі.

    В цілому всі бюджетні установи району готові розпочати опалювальний сезон 2020-2021 років.   

    В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

    Сектор організаційної та інформаційної

    діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 559

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua