19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Нарада з головами територіальних громад Ковельського району
    Четвер, 21 жовтня 2021 18:58

    Нарада з головами територіальних громад Ковельського району

    Під головуванням Ольги Черен, голови Ковельської районної державної адміністрації, 21 жовтня 2021 року, відбулась нарада з головами територіальних громад Ковельського району за участю заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, заступника голови Ковельської районної  ради Андрія Броїла, Юрія Новосада, керівника Ковельської окружної прокуратури, Володимира Кузенка, начальника Волинського управління внутрішньої безпеки у Волинській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, В’ячеслава Мартинюка,  заступника начальника Ковельського районного управління поліції ГУ НП у Волинській області, Степана Білана, заступника начальника управління містобдування та архітектури Волинської обласної державної адміністрації, Ольги Ярошук, директора Волинського обласного центру соціальних служб, Сергія Кошарука, депутата Волинської  обласної ради, Віктора Денисовця, заступника директора ТОВ «Спеціалізовані енергетичні технології», керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників ЗМІ.

       У виступі начальника Волинського управління внутрішньої безпеки у Волинській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Володимира Кузенка закцентовано увагу учасників наради  на налагодженні співпраці  між Департаментом внутрішньої  безпеки Національної поліції України з органами виконавчої  влади та місцевого самоврядування Ковельського району.

      Про реформування  структурних підрозділів з питань містобудування та архітектури  при райдержадміністраціях та створення відповідних підрозділів у виконавчих апаратах територіальних громадах району доповів Степан Білан, заступник начальника управління містобудування та архітектури Волинської обласної державної адміністрації.

       Ольга Ярошук, директор Волинського обласного центру соціальних служб, зупинилась на важливих аспектах організації роботи соціальних фахівців у територіальних  громадах, проаналізувавши стан кадрового забезпечення посад відповідного напрямку.

      Голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, у ході розгляду питання про готовність господарства та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років  проінформувала про алгоритм підписання договорів на забезпечення газом бюджетних установ із Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

       Учасники наради також обговорили стан вакцинації населення територіальних громад від COVID -19, зокрема начальник управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації Ірина Ревейчук детально проаналізувала ситуацію щодо вакцинування педагогічних працівників закладів освіти району, голови громад прозвітували про охоплення щепленнями працівників виконавчих апаратів рад. Ольга Черен зазначила, що пункти щеплення на Ковельщині забезпечені достатньою кількістю вакцини проти COVID-19. На сьогодні важливо збільшити кількість вакцинованих осіб, щоб унеможливити стрімке поширення коронавірусної інфекції і в черговий раз звернулась до керівників органів місцевого самоврядування району із закликом  посилити роз’яснювальну роботу щодо вакцинальної кампанії задля збереження життя та здоров’я  жителів краю.

         В’ячеслав Мартинюк,  заступник начальника Ковельського районного управління поліції ГУ НП у Волинській області наголосив на неухильному дотриманні громадянами карантинних обмежень і обов’язковому носінні захисних масок у громадських приміщеннях та транспорті.

       У різному до відома  учасників  наради корисною інформацією про сучасні спеціалізовані енергетичні технології поділився Віктор Денисовець, заступник директора ТОВ «Спеціалізовані енергетичні технології».

       Сергій Кошарук, представник асоціації «Енергоефективні міста України, розповів присутнім про енергетичний потенціал та переваги вирощування топінамбура з метою отримання стабільних  прибутків та альтернативних  джерел палива.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 417
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua