19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулося пленарне засідання ІХ сесії Ковельської районної ради VIIІ скликання
    Вівторок, 07 грудня 2021 20:13

    Відбулося пленарне засідання ІХ сесії Ковельської районної ради VIIІ скликання

    Голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, 7 грудня 2021 року, взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування та засіданні дев`ятої сесії Ковельської районної ради восьмого скликання, яке пройшло під головуванням В’ячеслава Шворака, голови Ковельської районної ради. В роботі сесії взяли  участь 32 депутата районної ради, депутати обласної ради, обрані від Ковельського району, заступники голови Ковельської районної державної адміністрації,  начальники управлінь, відділів, служб та секторів райдержадміністрації, керівник Ковельської окружної прокуратури, начальник  Ковельського районного  управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області, окремі представники контролюючих та інших органів територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

    Перед початком сесійного засідання В`ячеслав Шворак зазначив, що 5 грудня в Україні відзначався День волонтера і від імені депутатського корпусу, висловив слова подяки всім причетний до волонтерського руху. Також, з нагоди 30-ої річниці створення Збройних Сил України слова подяки пролунали депутатам - учасникам російсько – української війни Гонті Макару та Сергію Духницькому.

    У День місцевого самоврядування голова районної ради привітав присутніх з професійним святом, та побажав усім наполегливості, нових здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, здійснення ваших життєвих планів, сподівань і непохитної віри у щасливе майбутнє нашої України.

     «День місцевого самоврядування – це свято не тільки посадовців чи депутатів місцевих рад усіх рівнів, але й широкого суспільного загалу. Це свято тих, хто обирає і тих, кого обирають і наділяють владними повноваженнями. Це надзвичайно висока міра довіри і висока відповідальність»,  - зазначила голова Ковельської  райдержадміністрації Ольга Черен у вітальному слові та побажала кожному, хто пов`язав свою долю з місцевим самоврядуванням, миру, добра, злагоди, благополуччя, невичерпної енергії при здобутті нових звершень. Також, Ольга Миколаївна подякувала очільнику та виконавчому апарату Ковельської  районної  ради за злагоджену та конструктивну співпрацю.

            До вітальних слів також долучився перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук.

    Депутатів та волонтерів нагороджено Почесними грамотами обласного та районного рівня.

    В ході роботи сесії присутні заслухали звіт голови Ковельської районної ради В`ячеслава Шворака  про роботу за 2021 рік та  звіт голови постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв’язку та інфраструктури Юрія  Кондратовича про роботу у 2021 році.

    В ході розгляду питань порядку денного депутатами були ухвалені рішення з питань: про погодження надання Товариству з обмеженою відповідальністю «Гріненерго» спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин сапропелю ділянки «Крушинецька»; про план підготовки регуляторних актів на 2022  рік; про структуру та штатну чисельність виконавчого апарату районної ради на 2022 рік; про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2020 року №2/12 «Про районний бюджет на 2021 рік»;  про районний бюджет на 2022 рік; про затвердження стартової ціни та умов продажу об’єкта малої приватизації; про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, що підлягають приватизації у 2022 році; про План роботи Ковельської районної ради на 2022 рік;  про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Ковельському районі на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням районної ради від 19 лютого 2021 року  № 4/21.

    Не підтримали депутати Проєкт рішення про затвердження символіки Ковельського  району та Положення про порядок її використання.

                                                                                                        

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

     

    Переглядів 396
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua