19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації 
    Четвер, 09 грудня 2021 18:53

    Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації 

    Сьогодні, 9 грудня 2021 року, під головуванням голови Ковельської райдержадміністрації Ольги Черен, та за участі першого заступника голови райдержадміністрації Галини Коляда, заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, голови Ковельської районної  ради В’ячеслава Шворака, заступника голови районної ради Андрія Броїла, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників громад, керівники окремих установ району відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації.

    Під час засідання члени колегії та запрошені заслухали питання: про передачу особових справ отримувачів компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; про актуальні питання взаємодії Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з територіальними громадами району; про стан реалізації інвестиційних проєктів у 2021 році та підготовку інвестиційних проєктів, реалізація яких буде здійснюватись у 2022  році; про стан казначейського обслуговування державного і місцевих бюджетів у грудні 2021 року; про стан епідеміологічної ситуації в районі  та заходи з профілактики інфекційних захворювань, а також про перевірку котелень і паливних бюджетних установ району.

    Про стан реалізації інвестиційних проєктів у 2021 році та підготовку інвестиційних проєктів, реалізація яких буде здійснюватись у 2022  році  проінформувала Жанна Лук’янова, т.в.о начальника управління регіонального розвитку районної державної адміністрації.

    У зв’язку із закінченням бюджетного року начальник Ковельського управління Державної казначейської служби України Волинської області Вікторія Цьомик, нагадала учасниками наради про стан казначейського обслуговування державного і місцевих бюджетів у грудні 2021 року, зазначивши визначені терміни.

    Про стан епідеміологічної ситуації у Ковельському районі  та заходи з профілактики інфекційних захворювань доповіла Людмила Маляр, завідувач Ковельського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України, яка зупинилась на показниках захворювань на COVID-19 в розрізі  кожної територіальної  громади району.

    Медичний директор центру ПМСД Ковельського МТМО Олег Кубай, закцентував увагу присутніх  на невтішній епідемічній ситуації, а також на показниках вакцинації населення та кількості летальних випадків у Ковельському районі.

    У зв’язку з наближенням новорічних свят Олег Віталійович закликав представників територіальних громад до суворішого котпролю по дотриманню карантинних вимог під час заходів, які будуть проходити на їх територіях, а також до активного проведення інформаційної  кампанії щодо вакцинування проти COVID-19 серед жителів населених піунктів.

    Про стан вакцинування виконавчих апаратів громад та установ  бюджетної сфери проінформував керівник апарату Ковельської  райдержадміністрації Степан Топольський.

    Роман Кульцман, заступник голови райдержадміністрації, зупинився на перевірках, які проводить робоча група з питань безпечної експлуатації котелень, що працюють на природному газі в закладах освіти та соціальної сфери Ковельського району.

    В свою чергу начальник відділу призову Ковельського районного територіального центру Комплектування та соціальної підтримки Анатолій Герез доповів про актуальні питання взаємодії Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з територіальними громадами району.

    Голова Ковельської  районної  ради В’ячеслав Шворак поцікавився у голів територіальних громад про стан забезпечення закладів соціально-культурної сфери паливом на опалювальний період та готовністю до очистки доріг від снігу.

    Снігопади були незначні, заметів по дорогах району не має, але ми  маємо бути готовими при потребі оперативно відреагувати, - зазначив В’ячеслав Петрович.

    Підсумовуючи засідання колегії, голова районної державної адміністрації Ольга Черен звернула увагу присутніх, а особливо голів місцевих рад, на проведенні на належному рівні протиепідемічних заходів та роз’яснювальної  роботи серед населення громад щодо вакцинування.

    Багато завдань необхідно ще вирішити, а для цього потрібна консолідація зусиль та узгоджені дії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, - зауважила очільниця району.

    Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із внесених до порядку денного засідання колегії питань.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 416
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua