24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки та збори
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Виборець має знати
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона навколишнього природного середовища
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації
    Понеділок, 30 січня 2023 18:46

    Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації

    Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, 30 січня 2023 року, відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. У засіданні взяли участь голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, військові.

    Учасники засідання хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять померлого Костючика Анатолія Петровича, Дубечненського сільського голови.

    В продовж засідання Ольга Миколаївна повідомила про кадрові зміни в районі, зокрема представила Олексюка Віктора Сільвестровича, начальника Ковельського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області та Дячука Віктора Михайловича, начальника Ковельського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

    З інформацією про підсумки виконання бюджетів територіальних громад Ковельського району у 2022 році виступила Карпюк Світлана, начальник управління фінансів районної державної адміністрації, яка в своєму виступі зазначила, що місцеві бюджети району за доходами загального та спеціального фондів (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконані на 108,2 відсотка. Основним джерелом додаткових надходжень місцевих бюджетів територіальних громад став податок на доходи фізичних осіб грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особам рядового і начальницького складу.

    Заступник начальника територіального центру – начальник мобілізаційного відділення Ковельського РТЦК та СП Валентин Прищенко доповів учасникам колегії про організацію мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних у територіальних громадах Ковельського району. Детально проаналізувавши інформацію, Валентин Анатолійович закликав голів територіальних громад та  посадових осіб, до всебічного сприяння та допомоги у виконанні мобілізаційних завдань у громадах.

    Питання оборони населених пунктів Ковельського району на постійному контролі у влади та військових. Командир військової частини А7063 Іван Кучейник, зазначив, що на даний час зроблено не мало, але прийдеться зробити ще більше, задля збереження власної безпеки у разі збройного наступу окупанта.

    «На нашій території немає бути жодного слабкого місця для наступу окупантів і ми постійно працюємо над зміцненням оборони населених пунктів», - зазначив командир військової частини А 7028 Руслан Ткачук, проаналізувавши масштаби проведених робіт з облаштування фортифікаційних та інженерних споруд в районі. А також в ході колегії з головами територіальних громад обговорили наявні проблемні питання у цьому напрямку та спільні шляхи їх вирішення.

    Коментуючи важливість реалізації зазначених завдань в контексті непростої ситуації, зумовленої агресивною поведінкою російської федерації на кордонах України, начальник районної військової адміністрації Ольга Черен наголосила на необхідності проведення комплексу невідкладних заходів з підвищення рівня готовності захисних споруд, які слід здійснити у стислі терміни.

    Ольга Миколаївна, зазначила, що завдання поставлені керівництвом держави, необхідно нам спільно з військовим командуванням та головами територіальних громад Ковельського району організувати та виконати задля нашої Перемоги.

    В свою чергу, начальник Ковельського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області Віктор Дячук, проінформував присутніх про декларування та сплату користувачами земельних ділянок, віднесених до с/г угідь,  мінімального податкового зобов’язання за 2022 рік.

    За результатами розгляду питань порядку денного колегією прийняті відповідні рішення.

     

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 348
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua