27 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Нормативно-правова база
Регуляторна політика
Цивільний захист
Звернення громадян
  • Запобігання проявам корупції
  • Публічна інформація
  • Соціально-економічний розвиток
    Спостережна комісія
    Інвестиційний довідник
  • Містобудування та архітектура
  • Бюджет, фінанси, податки
  • Розрахунки за енергоносії
  • Енергозбереження
  • Публічні закупівлі
  • Соціальний захист населення
  • Протидія домашньому насильству
  • Все про COVID-19
  • Гуманітарний розвиток району
  • Влада і громадськість
  • Громадська рада
  • Прес-центр
  • Реформи в Україні
  • Європейська інтеграція
  • Державний реєстр виборців
  • Інформація з установ району
  • Пасажирські перевезення
  • Охорона природи
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
     

    Публічні закупівлі

     
    zakypivli
    Головна>Прес-центр>Щотижнева нарада в райдержадміністрації
    Вівторок, 11 червня 2024 11:10

    Щотижнева нарада в райдержадміністрації

    Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації 11 червня 2024 року відбулась щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участю  першого заступника та заступника голови Ковельської райдержадміністрації.

    Про проведену роботу за 5 місяців  2024 року Ковельським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області доповіла заступник начальника управління, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ковельського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

    Посадовець зазначила, що відділом безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ковельського районного управління з 01 січня 2024 року по 31 травня 2024 року проведено 49 позапланових заходів державного контролю: 30 інспектувань потужностей стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, 18 інспектувань  щодо додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ветеринарної медицини і проведено 1 позаплановий захід державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про корми.   До державного реєстру  потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів зареєстровано 110 операторів ринку, з них: 89, що здійснюють діяльність, пов’язану з торгівлею, транспортуванням та/або зберіганням харчових продуктів, 15 діяльність закладів громадського харчування, 5 пасік, 1 розведення та утримання ВРХ.

    Видано 138 ветеринарних документів. На переміщення тварин по Україні видано 56 ветеринарних документів Ф-1, ветеринарних документів Ф-2 – 10, на переміщення тварин в межах району видано 68 довідок. За І квартал 2024 року для домашніх тварин було видано 56 паспортів, 6 паспортів на пасіки.

    На виконання Плану державного моніторингу, у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини здійснено відбір та направлено до уповноважених лабораторій зразки у кількості: 17 для визначення залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження; 1 зразок під час позапланового обстеження при спалаху на гепатит; 175 зразків відібрано під час інспектування навчальних закладів. Забезпечено інформування операторів ринку та проведення розслідувань 8 інформаційних повідомлень системи RASFF стосовно виявлення небезпечних та непридатних харчових продуктів та кормів. На  75 звернень громадян видано витяги з єдиного державного реєстру тварин про наявне поголів'я ВРХ в їхній власності.

    Заступник начальника управління, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковельського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області відмітила, що за 5 місяців 2024 року відділом державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковельського районного управління проведено: санітарно-епідеміологічне обстеження 6 об’єктів за заявами суб’єктів господарювання, з оформленням актів санітарно-епідеміологічного обстеження за формою 315/о; здійснено 20 позапланових заходів державного нагляду (контролю) у закладах загальної середньої освіти за зверненням суб’єктів господарювання. При проведенні позапланових заходів було відібрано 71 проба готових страв на визначення енергетичної цінності та відібрано 47 проб питної води: 24 - для дослідження за мікробіологічними показниками та 23 - для дослідження за санітарно-хімічними показниками. Результати досліджень відповідали гігієнічним нормативам. Спеціалісти відділу залучались до проведень комісійних обстежень: щодо готовності закладів освіти до навчального року - прийнято участь в комісійних обстеженнях 5 закладів освіти за ініціативою органів місцевого самоврядування у зв’язку із будівництвом укриттів (ЗДО с.Кричевичі, ЗДО с.Колодяжне, Здомишельський ЗДО, ЗЗСО №2 м.Ковель) та проведенням реконструкції приміщень (ЗДО с.Вербка); участь у комісійних обстеженнях 30 закладів освіти та 29 закладах дошкільної освіти Ковельського району щодо організації харчування; обстеження укриттів - з метою приведення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти у готовність до використання за призначенням. З початку підготовки до оздоровлення та відпочинку спеціалістами управління взято участь у проведенні комісійних обстежень таборів денного перебування.

    Також посадовці зупинилися на роботі державної служби ветеринарної медицини Ковельського району згідно плану протиепізоотичних заходів. 

    В ході наради розглянуто ряд інших актуальних питань життєдіяльності району. У підсумку, начальником Ковельської РВА дано доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

    з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    Переглядів 409
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Ковельська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Ковельській райдержадміністрації.
    Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73, факс (0332) 772959, E-mail: info@koveladm.gov.ua
    © 2014 koveladm.gov.ua